鹅肝配玉桂苹果酱

鹅肝配玉桂苹果酱

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 7hod.
6 人份

Suroviny

玉桂苹果酱
  • 苹果 去皮,切小块
    500 克
  • 细砂糖
    70 克
  • 红糖
    15 克
  • 柠檬汁
    15 克
  • 肉桂粉
    1 小撮
鹅肝
  • 鹅肝
    500 克
  • 5 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 波特酒
    20 克
  • 白兰地
    20 克
  • 糖粉
    20 克
  • 500 克
装盘
  • 开心果果仁碎 适量,装饰用
  • 橄榄油 适量,装饰用

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 387.7 mg
Protein 13.1 g
Kalorie 987.5 kJ / 236 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...