
Zařízení & příslušenství
Egg Salad
Příprava 20min
Celkový 30min
6 portions
Suroviny
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
308 kcal /
1289 kJ
Protein
13 g
Tuk
19 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
568 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

All Things Eggs
12 recepty/-ů
USA
USA