Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 oz pearl onions, frozen
- 6 oz cremini mushrooms, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground white pepper, to taste
- 2 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz brandy
- 16 oz veal stock
- 20 oz veal cutlets, cut into strips (1 in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 tsp lemon juice
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 lemon, sliced, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 527 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Pimento Cheese Puffs
30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Ham and Cream Cheese Spread
10 min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Manhattan Clam Chowder
55 Min
New England Clam Chowder
45min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min