Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 240 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 70 g natas
Recheio
- 50 g coentros
- 2 dentes de alho
- 120 g cebola
- 130 g cenoura
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de tomilho
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 500 g coxas de frango
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 500 g leite
- 40 g manteiga
- 35 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 999.1 kJ / 238.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 231.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de batata, bacon e queijo
50 min
Pão rápido
1h
Pão com recheio de maçã e noz
1 Std. 50 Min
Rösti bearnês - TM6
40 min
Mantecados (bolachas de manteiga andaluzes)
2h
Pastéis de batata
2h
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40 min
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45 min
Waffles de parmesão com presunto e pesto rosso
35 min
Empadão enrolado
1 godz. 30 min
Empadas de legumes com queijo
1h
Pudim de leite
55 min