Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 240 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 70 g natas
Recheio
- 50 g coentros
- 2 dentes de alho
- 120 g cebola
- 130 g cenoura
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de tomilho
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 500 g coxas de frango
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 500 g leite
- 40 g manteiga
- 35 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 999.1 kJ / 238.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 231.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsichas romenas grelhadas (Mititei)
12sa 45 dk
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1 Std.
Pão com caril de frango nyonya
2 godz. 45 min
Pastéis de batata
2 Std.
Crepes com frango
1 Std. 35 Min
Pastéis de carne picada e beringela marinada
Žádné hodnocení
One pot de frango com paprika
45 Min
Pão doce de pequeno-almoço
1 Std. 30 Min
Croquetes de frango
1 Std.
Argolas de limão e canela
2 Std. 15 Min
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min