Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 240 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 70 g natas
Recheio
- 50 g coentros
- 2 dentes de alho
- 120 g cebola
- 130 g cenoura
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de tomilho
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 500 g coxas de frango
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 500 g leite
- 40 g manteiga
- 35 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 999.1 kJ / 238.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 231.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de atum e tomilho-limão
45min
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Empanada de sardinha
3 Std.
Arroz de frango
50min
Broa de centeio
3 Std.
Pastéis de batata
2h
Pães de leite
1 Std. 35 Min
Pudim de pão
45min
Piza com rebordo recheado
2j 30 menit
Bolo de amendoim
35min
Rissóis de atum
2h
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min