Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g tomate em pedaços
- 50 g azeite
- 75 g bacon em cubos
- 1000 g peito de frango cortado em pedaços
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - Leite q.b.
- 200 g farinha, mais q.b. p/ panar
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 2 ovos batidos
- Pão ralado q.b. p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 312.9 kJ / 74.8 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 35.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40 min
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55 min
Broa de centeio
3 Std.
Pastéis de batata
2h
Empadas de bacalhau
1 Std. 20 Min
Crepes de salmão
1 Std.
Arroz de cenoura
30 min
Tarte intensa de chocolate
2u. 30min
Pães de leite
1 Std. 35 Min
Argolas de limão e canela
2 Std. 15 Min
Rissóis de atum
2h
Crepes de frango com milho
1 Std. 15 Min