Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de helado
- 2 piezas de mamey, sin cáscara, ni semilla, maduro
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de leche
- 2 sobres de sustituto de azúcar, tipo Splenda®
Merengue Suizo
- 240 g de azúcar
- 4 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 7728 kJ / 1840 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 340 g
- Tuk
- 48.3 g
- Nasycený tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 22.9 g
- Sodík
- 384 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de calabaza
4 Std.
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40min
Chiles en nogada
1h
Agua de Horchata
10 Min
Mousse de mamey
2h
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Atole de arroz de la esquina
35 Min
Romeritos
1h 40 min.
Panqué de elote al Varoma
2 Std. 20 Min
Dulce de tapioca
1h
Ponche
40min
Gelatina de rompope
5u. 20min