Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de almendras y mousse de guayaba
- 130 g de almendras fileteadas
- 170 g de galletas María
- 120 g de mantequilla con sal, en cubos pequeños
- 21 g de grenetina en polvo
- 240 g de jugo de fruta (guayaba)
- 225 g de media crema
- 390 g de leche condensada
- 180 g de queso crema
- 500 g de guayaba, en mitades y sin semillas
- 1 cdita de esencia de vainilla
Ate de guayaba
- 7 g de grenetina en polvo
- 125 g de agua
- 100 g de jugo de naranja
- 300 g de ate de guayaba
- guayaba, fresca, en rebanadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2073.9 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 242.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa martajada
50min
Nieve de frutos rojos
20 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Gelatina de mango
6h 15 min
Chile en nogada
3 Std.
Pay dátil y nuez
1 Std. 10 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Pan de elote
2h
Gelatina de mango
15 Min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Gelatina de mazapán
2h