Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de almendras y mousse de guayaba
- 130 g de almendras fileteadas
- 170 g de galletas María
- 120 g de mantequilla con sal, en cubos pequeños
- 21 g de grenetina en polvo
- 240 g de jugo de fruta (guayaba)
- 225 g de media crema
- 390 g de leche condensada
- 180 g de queso crema
- 500 g de guayaba, en mitades y sin semillas
- 1 cdita de esencia de vainilla
Ate de guayaba
- 7 g de grenetina en polvo
- 125 g de agua
- 100 g de jugo de naranja
- 300 g de ate de guayaba
- guayaba, fresca, en rebanadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2073.9 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 242.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolitas de nuez
30 Min
Pastel de sushi
1 Std.
Pan de elote
2h
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1h 30min
Chiles en nogada
1 Std.
Chilaquiles Rojos
25 Min
Gelatina de mazapán
2h
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa martajada
50 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Salsa roja de molcajete
10 Min