Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 hojas de maíz para tamal, secas
- 400 g de masa de maíz, para tortillas
-
100
g de manteca de cerdo
nebo 100 g de manteca vegetal - 1600 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 20 g de harina de maíz nixtamalizado
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 60 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite
- 100 g de frijoles cocidos, (pueden ser de lata), escurridos
- 15 hojas de epazote
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 643 kJ / 153 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.
Tamales dulces de pasas
2 Std.
Tamales rancheros
2 Std.
Tamales oaxaqueños
2 Std.
Tamales de chocolate
1 Std. 10 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Tamales de frijol Veracruzanos
2 Std.
Tamales de frijol con queso
2 Std. 10 Min
Chiles chipotles dulces
1 Std.
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Tamales Verdes
2 Std. 30 Min
Champurrado
25 Min