Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g d'abricots secs dénoyautés, détaillés en dés
- 90 g de pruneaux dénoyautés, détaillés en dés
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 140 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 130 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de lait
- 30 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2630 kJ / 630.4 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 40.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau tout citron
55 min
Brioche aux fruits secs
3 godz. 30 min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1 godz. 10 min
Cake au citron vert
1h
Gâteau et sirop à l'orange
1sa 15 dk
Dundee cake (gâteau écossais)
3h 5min
Tarte à l'orange
12 Std.
Moelleux noisettes-citron
1 godz. 5 min
Gâteau aux noisettes
55 min
Le pain bénit
2sa 30 dk
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55 min
Tarte feuilletée pomme-raisin sans sucre ajouté
2sa