Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g d'abricots secs dénoyautés, détaillés en dés
- 90 g de pruneaux dénoyautés, détaillés en dés
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 140 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 130 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de lait
- 30 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2630 kJ / 630.4 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 40.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de poire aux amandes
45min
Cake à la noix de coco
1h 15min
Gâteau au yaourt, pommes et raisins secs
40 λεπτ.
Moelleux poire-noisette
45min
Cake à l'abricot
50 Min
Gâteau pomme-raisin
1h 15min
Financier aux pommes façon tatin
55min
Gâteau basqu'ô fraises
1 Std. 45 Min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1h 10min
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min
Cake mi-figue mi-raisin
55min
Crousti-moelleux aux pommes
1h