Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignons nouveaux
- 30 g d'échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 pomme, type Reinette, épluchée et coupée en dés (1 cm)
- 5 brins de thym frais, les feuilles seulement, lavées et essuyées
- 280 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 500 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2 Std.
Pesto persan
10min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccia apulienne
2h 40 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min