Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignons nouveaux
- 30 g d'échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 pomme, type Reinette, épluchée et coupée en dés (1 cm)
- 5 brins de thym frais, les feuilles seulement, lavées et essuyées
- 280 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 500 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia aux céréales
2h
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia au romarin
2h 20min
Salinu (sel corse à la noisette)
15min
Focaccia croquante
3h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min