Kompatibilní verze
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre mou, détaillé en morceaux
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau
La crème au fromage blanc
- 400 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 40 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
Le coulis de fruits rouges
- 250 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, ou un mélange), lavés et équeutés
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2003 kJ / 479 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streusel
2h
Tarte amandine aux cerises
2u. 30min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Gâteau aux quetsches
45 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2u. 30min