Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de colorant alimentaire, coloris de votre choix
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1026 kJ / 245 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nougat de Montélimar
3h 30min
Cristallisation du chocolat
15 Min
Mendiants au chocolat
30 Min
Eclair au chocolat
1h 15min
Fruits déguisés
45 Min
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Dacquoise
40min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Fruits déguisés
45 Min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Crème d'amande
10 Min