Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache
- 200 g de chocolat noir à pâtisser, cassé en morceaux
- 30 g de gingembre confit, coupé en petits morceaux
- 200 g de crème liquide entière
Le biscuit à rouler
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 c. à soupe de lait
- 100 g de farine de blé, tamisée
- 20 g de gingembre confit, coupé en tout petits bâtonnets
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1473 kJ / 353 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
3u. 15min
Bûche express au praliné
45min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30min
Génoise
50min
Gâteau amande-caroube à la vapeur
1h 15min
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Bûche aux framboises
2h 10min
Le village du Père Noël
3h 20min
Bûche royale
3 Std. 50 Min
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h