Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache
- 200 g de chocolat noir à pâtisser, cassé en morceaux
- 30 g de gingembre confit, coupé en petits morceaux
- 200 g de crème liquide entière
Le biscuit à rouler
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 c. à soupe de lait
- 100 g de farine de blé, tamisée
- 20 g de gingembre confit, coupé en tout petits bâtonnets
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1473 kJ / 353 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise
50 min
Briochettes en éventail
3 Std. 35 Min
Petits flans pâtissiers
3 Std.
Gâteau à l'orange et nappage au chocolat
1 Std. 15 Min
Œufs en chocolat de Pâques
2 Std. 45 Min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Bûche chocolat-cassis
1h 45 min
Bûche roulée noisette-café
1 Std. 20 Min
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
3h 15 min
Bûche roulée au café
2 Std. 40 Min
Roulé au chocolat
1h 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h