Zařízení & příslušenství
Luftiger Schokolade-Kaffee-Kuchen
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
10 Portionen
Suroviny
Form
-
Butter zum Einfettenetwas
Teig
-
Haselnüsse130 g
-
Rohzucker grob220 g
-
Mehl150 g
-
Backpulver1 TL
-
Kakaopulver, ungesüsst1 EL
-
Instantkaffeepulver1 ½ TL
-
Eier5
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)180 g
-
Kaffeelikör (volitelně) (Kaluah)1 EL
-
Salz1 Prise
-
Wasser1000 g
Glasur
-
dunkle Schokolade in Stücken (3 cm)100 g
-
Butter30 g
-
Vollrahm50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
8 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tuk
35 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vanillekipferl
1hod. 30min.
Apfelkuchen
1hod.
Mud cake
2hod. 30min.
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1hod. 30min.
Schokolade-Kokos-Kuchen
40min.
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30min.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1hod. 30min.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4hod. 15min.
Rüeblitorte
1hod. 10min.
Zitronen-Cake
1hod. 5min.
Berner Zopf
1hod. 45min.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2hod. 10min.