![Osterkuchen Osterkuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/336473ef-8198-4c35-bb43-b0e85c8eb991/Derivates/6ff6f1b0-08c9-4219-9311-3e558629706c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandelbiskuit "Genueser Art"
- 250 g Butter, weich, und etwas mehr für die Form
- 250 g Butter, weich
- 300 g Zucker
- 200 g gemahlene Mandeln
- 6 Eier
- 80 g Maisstärke
- 1 Päckchen Backpulver (11 g)
- 10 g Likör, z. B. Grand Marnier Cordon Rouge®
Schoggi-Crème
- 300 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 300 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
Schoggi-Nestchen
- 100 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 7 Schokoladeneier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2976 kJ / 716 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake Pops
1 godz. 30 min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 godz. 30 min
Holunder-Jogurt-Torte
7u. 15min
Schokolade-Kokos-Kuchen
40 Min
Schoggi-Roulade mit Orange
3h 45min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1h 15min
Zitronenroulade
3 Std.
Ovo-Kuchen
55 Min
Rüeblitorte
1h 10min
Schoggichüechli
45 Min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 Min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3h 15min