Gelato al rabarbaro

Gelato al rabarbaro

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 36hod. 25min.
6 porzioni

Suroviny

  • 200 g di latte intero
  • 6 tuorli d'uovo da uova grosse
  • 1 stecca di vaniglia solo i semi
  • 400 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
  • 250 g di zucchero semolato
  • 700 g di rabarbaro a pezzi (3 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 7.3 g
Kalorie 2479 kJ / 593 kcal
Tuk 41.1 g
Sacharidy 48.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...