Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di latte intero
- 6 tuorli d'uovo, da uova grosse
- 1 stecca di vaniglia, solo i semi
- 400 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- 250 g di zucchero semolato
- 700 g di rabarbaro, a pezzi (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2479 kJ / 593 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 41.1 g