Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Mehl
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
Belag und Fertigstellung
- 3 Stängel Rhabarber
- 200 g Sahne
- 300 g Schmand
- 3 Eier
- 45 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Cranberrys, getrocknet, klein gehackt
- 500 g Wasser
- 2 TL brauner Zucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Gedeckter Quittenkuchen
3h 30min
Cranberry-Pfeffer-Taler
1j 30 menit
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2j
Himbeertarte mit Mandeln
2j 30 menit
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1h 10 min
Erdbeer-Limetten-Tarte
5h
Zitronen-Poke-Cake
2h 45 min
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5h 45 min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1j 30 menit