Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Mehl
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
Belag und Fertigstellung
- 3 Stängel Rhabarber
- 200 g Sahne
- 300 g Schmand
- 3 Eier
- 45 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Cranberrys, getrocknet, klein gehackt
- 500 g Wasser
- 2 TL brauner Zucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 Std. 30 Min
Birnen-Walnuss-Tarte (zuckerfrei)
1 Std. 10 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2 Std.
Basilikum-Apfel-Tarte
2h 40 min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Apfel-Wein-Tarte
3h
Erdbeer-Limetten-Tarte
5h
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 Std. 25 Min
Quitten-Tarte-Tatin
2 Std.
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min