Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 2 ½ TL Salz
- 820 g Wasser
- 10 g Essig
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 8 Scheiben Bacon, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2092 kJ / 561 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkernfrikadellen mit Gemüse-Pommes und Parmesansauce
55min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2h
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Zwiebelkuchen
2h 30min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Linseneintopf mit Spätzle
1h
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Dinnete
2h
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h