Zařízení & příslušenství
Lavendelcreme
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
6 Portionen
Suroviny
-
Milch300 g
-
Lavendel mit Blüten, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
-
Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Eier getrennt3
-
Honig z.B. Lavendelhonig, flüssig60 g
-
Zitronenschale abgerieben1 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
6 g
Kalorie
689 kJ /
165 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
130 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Curd
1 Std.
Berry Curd (Beerencreme)
35 Min
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 Std. 30 Min
Erdbeercurd
30 Min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 Std. 50 Min
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
4 Std. 30 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 Std.
Quark-Zitronen-Tiramisu
4 Std. 20 Min
Orangen Curd
35 Min
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min