Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada frio
- 25 g pão ralado
- 50 g água
Massa principal
- 90 g água
- 100 g farinha de centeio tipo 130
- 220 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 1 c. chá de banha
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Protein
- 63.5 g
- Sacharidy
- 410.9 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 42.8 g
- Sodík
- 4870.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão branco
15u.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de leitelho
18 godz.
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min