
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada frio
- 25 g pão ralado
- 50 g água
Massa principal
- 90 g água
- 100 g farinha de centeio tipo 130
- 220 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 1 c. chá de banha
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2013.3 kcal / 8423.6 kJ
- Protein
- 63.5 g
- Tuk
- 14.2 g
- Sacharidy
- 410.9 g
- Vláknina
- 42.8 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 4870.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão Venezia
17hod. 10min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão rústico
2hod.
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão pardo torcido
16hod.
Pão de mistura de centeio e ervas
14hod. 30min
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão branco
15hod.
Pão de mistura simples
3hod. 40min