
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g água
- 50 g leite
- 90 g manteiga
- 90 g banha
- 45 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 750 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 20 g salsa
- 100 g presunto cortado em pedaços
- 100 g salpicão s/ pele cortado em pedaços
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 250 g frango assado s/ ossos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 568 kcal / 0 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 33 g
Alternativní recepty
Bolo-rei escangalhado
6hod.
Marmelada XXL
50min
Geleia de marmelo
1hod.
Marmelada
50min
Bolo-rei
3hod. 15min
Bolo-rei conventual
3hod.
Regueifa da Páscoa
3hod. 15min
Folar de carnes
2hod. 20min
Pudim abade de Priscos
2hod. 15min
Folar transmontano
3hod. 50min
Folar de Trás-os-Montes
2hod. 30min
Pataniscas de bacalhau
50min