Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 426 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 21.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de lavrador
16h 15min
Vianinhas
14 godz.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de leitelho
18h
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Baguetes
15h
Pão de mistura simples
3h 40min