Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 426 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 21.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Baguetes
15 Std.
Vianinhas
14h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão rústico suíço
25h 20min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min