Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g abóbora cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco esfarelado
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 40 g aguardente
- Óleo de amendoim q.b. p/ fritar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- Canela em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 294.1 kJ / 70.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 79.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo das 7 rosas
1h 45min
Folar doce
2h
Torta de tiramisu
3h
Pão-de-ló de amêndoa delicioso
1 godz. 30 min
Sopa de grão com agrião e chouriço
30 min
Filhoses de cenoura
1h 5min
Pão-de-ló de Freitas
45min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3 Std. 40 Min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1u.
Filhós de joelho
1 godz. 30 min
Amêijoas à Bimby®
2 godz. 30 min
Pudim de ovos
45min