Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g abóbora cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco esfarelado
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 40 g aguardente
- Óleo de amendoim q.b. p/ fritar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- Canela em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 294.1 kJ / 70.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 79.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de chocos
35 min
Gelado de amora com ginjinha
24h
Ferraduras
1h 35min
Folar doce
2óra
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 Std. 30 Min
Filhós
1óra
Pudim de ovos
45 min
Broas de erva doce
1h 5min
Filhoses de cenoura
1h 5min
Migas de couve e feijão frade
30min
Doce de tomate
30min
Colchão de noiva
1óra 10p