Zařízení & příslušenství
臭豆腐肉饼蒸蛋
Příprava 5min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
猪肉肉糜150 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒5 克
-
水550 克
-
臭豆腐 切块,倒去卤水180 克
-
蛋1 颗
-
葱 切末2 支
-
辣椒油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
422.8 mg
Protein
15 g
Kalorie
1673.7 kJ /
400 kcal
Tuk
34.8 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
妈妈的家常菜
12 recepty/-ů
Čína
Čína