臭豆腐肉饼蒸蛋

臭豆腐肉饼蒸蛋

3.6 7 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 猪肉肉糜
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    5 克
  • 550 克
  • 臭豆腐 切块,倒去卤水
    180 克
  • 1 颗
  • 切末
    2 支
  • 辣椒油
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 422.8 mg
Protein 15 g
Kalorie 1673.7 kJ / 400 kcal
Tuk 34.8 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...