青椒炒肚丝

青椒炒肚丝

4.4 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头
    3 瓣
  • 15 克
  • 切丝
    10 克
  • 青椒 切丝
    150 克
  • 生抽
    15 克
  • 猪肚 熟的,切丝
    200 克
  • 新鲜红辣椒 切丝(5厘米),装饰用
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.7 g
Kalorie 543 kJ / 130 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...