Zařízení & příslušenství
青椒炒肚丝
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头3 瓣
-
油15 克
-
姜 切丝10 克
-
青椒 切丝150 克
-
生抽15 克
-
猪肚 熟的,切丝200 克
-
新鲜红辣椒 切丝(5厘米),装饰用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.7 g
Kalorie
543 kJ /
130 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
2.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína