Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de levedura:
- 50 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 90 g farinha tipo 65
Pão:
- 280 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 1 c. chá de sal
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1197.3 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 57.3 g
- Tuk
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 313.7 mg
Alternativní recepty
Pão de sementes
Nenhuma avaliação
Pão caseiro
2 godz.
Pão integral com passas
1 Std. 50 Min
Torcidos de erva doce
Nenhuma avaliação
Broa de centeio
3 Std.
Pão doce de canela
2 Std. 40 Min
Pão alemão
2 godz.
Pães de leite
1h 35min
Pão de curgete e cenoura
1h 45min
Pãezinhos enfarinhados
1h 55min
Guisado de porco com puré de batata
9h
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min