Pão alentejano
TM31 TM5 TM6

Pão alentejano

4.9 (16 hodnocení)

Suroviny

Massa de levedura:

  • 50 g água
  • 5 g fermento de padeiro fresco
  • 90 g farinha tipo 65

Pão:

  • 280 g água, mais q.b. p/ hidratar
  • 1 c. chá de sal
  • 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1197.3 kJ / 286.2 kcal
Protein
9.7 g
Sacharidy
57.3 g
Tuk
1.4 g
Nasycený tuk
0.2 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
313.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty