Pão alentejano

Pão alentejano

4.7 40 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 20min.
750 g

Suroviny

Massa de levedura:
  • água
    50 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha tipo 65
    90 g
Pão:
  • água mais q.b. p/ hidratar
    280 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 313.7 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 1197.3 kJ / 286.2 kcal
Tuk 1.4 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 57.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...