Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
-
300
g de cebolla en octavos
nebo 300 g de cebolla roja en octavos
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 27 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verduras pochadas para guisos o sopas
25 Min
Puerros pochados (200 g)
20 Min
Chalota dorada (350 g)
20 Min
Chalota dorada (250 g)
20 Min
Beicon y cebolla pochados
15 Min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 Min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20 Min
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10 Min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15 Min
Chalota caramelizada (250 g)
25 Min
Cebolla pochada (200 g)
15 Min
Cebolla dorada (200 g)
20 Min