Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
-
170 - 200
g de cebolla en octavos
nebo 170 - 200 g de cebolla roja en octavos
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 17 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verduras pochadas para guisos o sopas
25 Min
Puerros pochados (200 g)
20 Min
Cebolla dorada (80 g)
20 Min
Chalota dorada (250 g)
20 Min
Beicon y cebolla pochados
15 Min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 Min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20 Min
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10 Min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15 Min
Cebolla pochada (300 g)
15 Min
Chalota caramelizada (250 g)
25 Min
Cebolla dorada (200 g)
20 Min