Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
-
170
g de cebolla en octavos
nebo 170 g de cebolla roja en octavos - 130 - 150 g de zanahorias en rodajas de 1-2 cm
- 70 - 90 g de apio en rodajas de 0.5-1 cm
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 171 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puerros pochados (200 g)
20min
Chalota dorada (350 g)
20min
Chalota dorada (250 g)
20min
Cebolla y pimientos dorados
25min
Beicon y cebolla pochados
15min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20min
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15min
Cebolla pochada (300 g)
15min
Cebolla pochada (200 g)
15min
Cebolla dorada (200 g)
20min