Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillecreme
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Puderzucker
- 1 TL Vanilleextrakt
- 50 g Mascarpone
Johannisbeerwaffeln und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 200 g Buttermilch
-
150
g rote Johannisbeeren
nebo 150 g rote Johannisbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1308 kJ / 313 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milchreis mit Erdbeeren
50 Min
Grießbrei mit Kirschkompott
20 Min
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1h
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2hod. 25min
Möhren-Überraschungs-Muffins
2 Std.
Spreewälder Kürbissuppe
50 Min
Hefe-Pfannkuchen (Plinsen)
1 godz. 30 min
Eiweiss-Spritzglasur
10 Min
Brandteig-Küchlein mit Früchten
1h 15min
Kürbissuppe mit Hack
30 min
Crêpes à l'orange
1h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min