Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Milch
- 55 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 50 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 TL Vanilleextrakt
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 21 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 Std. 30 Min
Gedrehter Hefezopf
2 Std.
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min
Hefeteig-Nikoläuse
2 Std.
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2h 5 min
Kefir-Zöpfe
7hod. 30min
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 Std.
Osterlamm mit Mohnfüllung
2 Std.
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Rumänische Frischkäsewecken
2 Std.
Osternest
2 Std.
Apfel-Schnecken
4 Std.