Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Mandelstifte
- 4 Scheiben Hefezopf à ca. 1,5 cm dick (ca. 50-60 g pro Scheibe)
- 3 Eier
- 120 Milch
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Butterschmalz (z. B. Butaris)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Beeren, gemischt, frisch zum Bestreuen
- Pflaumenmus zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3355 kJ / 802 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grießschnitten mit Mohnzucker
2 godz.
Ofenschlupfer
1h 5min
Grießbrei mit Kirschkompott
20min
Schupfnudeln mit Karamellsauce und Äpfeln
40min
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40min
Rohrnudeln
1h 50min
Milch-Couscous mit Zucker und Zimt
10 min
Schwäbische Pfitzauf
40min
Kirschenmichel
1 godz.
Arme Ritter
20min
Hefezupfbrot mit Zimt
2 godz. 10 min