Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Mandelstifte
- 4 Scheiben Hefezopf à ca. 1,5 cm dick (ca. 50-60 g pro Scheibe)
- 3 Eier
- 120 Milch
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Butterschmalz (z. B. Butaris)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Beeren, gemischt, frisch zum Bestreuen
- Pflaumenmus zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3355 kJ / 802 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirschenmichel
1h
Arme Ritter mit Apfel-Birnen-Kompott
25 Min
Arme Ritter
20min
Grießschnitten mit Mohnzucker
2 Std.
Rohrnudeln
1ωρ. 50 λεπτ.
Mandel-Grieß-Auflauf mit Orangensauce
1h 30min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2 Std. 15 Min
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45min
Pannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1h 10min
A Bratapfel a day
50 Min
Ofenschlupfer
1h 5min
Pfannkuchen vom Blech
45min