Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g de aceite vegetal
nebo 30 g de aceite de oliva aromatizado con limón - 40 g de cebolla cambray, en rebanadas (0.5 cm)
-
300
g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubo (2 cm)
nebo 300 g de muslos de pollo con piel ni hueso, en cubos (2 cm) - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 2454 kJ / 587 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 209 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2j 10 menit
Carne deshebrada en cocción lenta
4 Std.
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3sa
Limonada
10 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Queso rallado, semi duro (300 g)
5 min