Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
- 80 g soli, niejodowanej
- 1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
- olej, do zalania sera
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 6248.1 kJ / 1487.6 kcal
- Protein
- 70.3 g
- Sacharidy
- 124.7 g
- Tuk
- 79.9 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Twaróg śmietankowy
3h
Ser typu halloumi
29h
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Majonez
5min
Ser typu mascarpone
22h
Musztarda pomarańczowa
15min
Zakwas na żur
72 godz. 5 min
Jogurt naturalny
11h 10min
Musztarda
36 godz. 10 min
Koncentrat bulionu grzybowego
25 min
Domowa ricotta
1 Std. 15 Min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min