Marynowany ser typu feta

4.9 20 rating
Příprava 1hod.
Celkový 170hod.
500 g

Suroviny

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
  • 80 g soli niejodowanej
  • 1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
  • olej do zalania sera

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 500 g

Protein 70.3 g
Kalorie 6248.1 kJ / 1487.6 kcal
Tuk 79.9 g
Vláknina 8.4 g
Sacharidy 124.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...