Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 200 g moreli suszonych, bez pestek, przekrojonych na pół
- 600 g pomidorków koktajlowych, żółtych, przekrojonych na pół
- 150 g wody
- 160 g cukru (patrz wskazówka)
- 200 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka kurkumy, suszonej, mielonej
- 2 łyżeczki curry, mielonego
- 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
- 2 łyżeczki musztardy w proszku
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 5741 kJ / 1372 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 278 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos paprykowy à la Ajvar
55 Min
Ketchup z dyni
40 min
Ketchup
1j
Musztarda gruszkowa
30 min
Sok pomidorowy
15min
Ketchup imbirowo-pomarańczowy
30 min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2j
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1j 20 menit
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1h 10 min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 Min
Ketchup z cukinii
1j