Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
- 20 g soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 5632 kJ / 1340.9 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 120.4 g
- Tuk
- 68 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1h
Domowa ricotta
1h 15min
Meksykański ser queso fresco
4h
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Ser typu mascarpone
22 Std.
Kiełbasa słoikowa
26 Std. 30 Min
Miękki ser kozi w ziołach
18h
Twaróg śmietankowy
3h
Koncentrat bulionu grzybowego
25 min
Kimchi
49h 40min
Majonez
5 Min
Makaron jajeczny
1h