Ser typu halloumi

Ser typu halloumi

4.6 43 rating
Příprava 20min.
Celkový 29hod.
300 g

Suroviny

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
  • 20 g soli

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 22.7 g
Kalorie 1877.3 kJ / 447 kcal
Tuk 22.7 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 40.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...