
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
- 20 g soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 5632 kJ / 1340.9 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 120.4 g
- Tuk
- 68 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Musztarda
36hod. 10min
Jogurt grecki
12hod. 15min
Majonez
5min
Miękki ser kozi w ziołach
18hod.
Meksykański ser queso fresco
4hod.
Marynowany ser typu feta
170hod.
Twaróg śmietankowy
3hod.
Domowa ricotta
1hod. 15min
Musztarda pomarańczowa
15min
Masło klarowane
15min
Koncentrat bulionu grzybowego
25min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1hod.