Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
- 20 g soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 5632 kJ / 1340.9 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 120.4 g
- Tuk
- 68 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Twaróg śmietankowy
3 Std.
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 Std.
Kiełbasa słoikowa
26h 30min
Paneer
4h 5min
Majonez
5 Min
Ketchup
1 Std. 20 Min
Meksykański ser queso fresco
4 Std.
Ser typu mascarpone
22 godz.
Musztarda pomarańczowa
15 Min
Jogurt naturalny
11h 10 min
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Domowa ricotta
1 Std. 15 Min