Zařízení & příslušenství
泰式青蟹
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
油50 克
-
洋葱 切块50 克
-
蒜头4 瓣
-
新鲜红辣椒 去籽,切块1 支
-
姜 切块30 克
-
白葡萄酒30 克
-
鸡高汤180 克
-
番茄酱50 克
-
酱油20 克
-
鱼露30 克
-
青蟹 洗净切块(约600克)2 个
-
蛋1 颗
-
玉米淀粉1 汤匙
-
青柠汁 适量,依个人口味调整
-
新鲜香菜叶 适量,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1257.4 mg
Protein
15.5 g
Kalorie
1026.3 kJ /
245.5 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
东南亚风味在家做
10 recepty/-ů
Čína
Čína