Zařízení & příslušenství
泰式海鲜色拉
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜青口,洗净 小型的24 个
-
新鲜的虾300 克
-
鱿鱼 切圈200 克
-
带子100 克
-
蟹肉 熟的100 克
-
青柠汁50 克
-
鱼露40 克
-
糖20 克
-
新鲜红辣椒15 克
-
蒜头2 瓣
-
红葱头30 克
-
葱40 克
-
无盐烤花生 装饰用
-
樱桃番茄 一切二,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1302.4 mg
Protein
32 g
Kalorie
969.8 kJ /
232 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
20.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
东南亚风味在家做
10 recepty/-ů
Čína
Čína