Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
-
250
g de almendras
nebo 250 g de almendras fileteadas - 40 g de harina de coco
- ¼ cdita de sal
- ½ cdita de esencia de vainilla
-
100
g de miel de maple, pura
nebo 100 g de miel de agave -
75
g de aceite vegetal
nebo 75 g de aceite de coco, derretido (pesar derretida)
Relleno
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría (ver tip)
- 190 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 340 g de leche condensada
- 120 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido,
- 1 cda de ralladura de limón amarillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1810 kJ / 431 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 136 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de camote
40 min
Betún de chocolate
10 Min
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40 min
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Pastel Persa de zanahoria y coco
2u. 20min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Pay de nuez sin harina
2h
Betún de chocolate
10 Min
Pastel de zanahoria sin harina
20min
Pay de plátano cremoso TM6
3 Std.
Brownies sin gluten
45 min
Pastel de chocolate sin gluten
40 min