Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weizenmehl, glatt und 1 EL für die Heidelbeeren
- 1 geh. TL Backpulver
- 200 g Heidelbeeren, frisch oder gefroren
- 180 g Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker
- 3 Eier (Größe M)
- 150 g Eierlikör
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1238 kJ / 296 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2h 30 min
Sacher-Gugls
1h 30min
Rumschnitten
50 min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2h 20 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1sa 35 dk
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Eierlikörkuchen
1h 10 min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Wiener Rehrücken
3u. 40min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min