Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
TM6

Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce

4.2 (29 hodnocení)

Suroviny

Caramel Sauce

  • 250 g granulated sugar
    nebo Demerara sugar
  • 220 g double cream
  • 1030 g water
  • 1 tsp lemon juice (see tip)
  • 30 g unsalted butter, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 15 g vinegar

Cake

  • 3 medium eggs
  • 80 g caster sugar
  • 120 g unsalted butter, soft
  • 120 g milk
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp baking powder

Topping

  • 300 g double cream
  • 30 g caster sugar (volitelně)
  • 1 tsp natural vanilla extract (volitelně)
  • 150 g fresh raspberries
  • 150 g fresh blackberries
  • 150 g fresh blueberries
  • mint leaves, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1564 kJ / 374 kcal
Protein
4.8 g
Sacharidy
46.3 g
Tuk
19 g
Nasycený tuk
11 g
Vláknina
2.6 g
Sodík
34.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty