Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Quark
- 1 TL Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Gouda, in Stücken
- 400 g Wasser
- 400 g Porree, in Ringen
- 200 g Sahne
- 4 Eier
- 150 g gekochter Schinken, in Scheiben, geviertelt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3727 kJ / 891 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Blumenkohlgratin
55min
Quiche Lorraine
50min
Grünkohltarte
2h
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Porree-Feta-Tarte
2h
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min