Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Mehl
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
Belag
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Porree, in dünnen Ringen (0,5 cm)
- 30 g Öl
- 250 - 300 g Räucherlachs, in dünnen Scheiben
- 100 g Schmand
- 3 Eier
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1718 kJ / 411 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1u. 40min
Quiche Lorraine
50min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50min
Spargelquiche
1h 10min
Spargelquiche
1h 15min
Spargel-Quiche
1h 10min
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1h 50min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35min