Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Mehl
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Schmand
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 150 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1741 kJ / 416 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1 Std. 40 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Bunte Paradeiser-Quiche
1 Std. 30 Min
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min