Quiche mit Spinat und Gorgonzola

Quiche mit Spinat und Gorgonzola

4.2 401 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 Stücke

Suroviny

Teig
  • Mehl
    250 g
  • Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    120 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ½ TL
Belag
  • Milch
    50 g
  • Eier
    4
  • Schmand
    200 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt
    200 g
  • Cocktail-Tomate halbiert
    150 g
  • Gorgonzola in Stücken
    100 g
  • Pinienkerne
    2 - 3 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 13 g
Kalorie 1741 kJ / 416 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...