Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Mehl
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Schmand
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 150 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1741 kJ / 416 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1 Std. 40 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Spinattarte
1h 20min
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Porree-Feta-Tarte
2h