Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 20 g açúcar
- 50 g manteiga
- 410 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 237 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças
1h 50 min
Pão doce
2 godz. 30 min
Pãezinhos enrolados
1 Std. 45 Min
Pão com chocolate
2 Std.
Carcaças
1 Std. 40 Min
Pão saloio
1h 25 min
Trança
2h 20 min
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Artisan bread
1 Std. 30 Min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1 Std.
Pães de leite ao vapor com chocolate
3 Std. 30 Min
Brioche com creme de chocolate e avelã
2 Std.