Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 10 ovos
- 400 g açúcar
- 250 g farinha c/ fermento
Recheio
- 150 g amêndoa s/ pele
- 140 g água
- 250 g açúcar
- 8 gemas de ovo
Cobertura
- 250 g geleia de alperce
- 1000 g pasta de açúcar
- 200 g açúcar
- 1 clara de ovo (35 g aprox.)
- 4 - 5 gotas de sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1815 kJ / 433.8 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 76.6 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 107.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Bolo com frutos silvestres e natas
1h
Bolo festa de chocolate
3ωρ.
Pasta de açúcar
10 Min
Bolo de anos Baleia
6 godz.
Enrolado de amêndoa
1 Std. 45 Min
Pão-de-ló
55min
Bolo base
1ωρ. 50 λεπτ.
Bolo de chocolate
1h 40min
Petit-fours
48 Std.
Bolo panda
3ωρ.
Bolo de chocolate
1h 20 phút