Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g leite
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 25 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 80 g amêndoa s/ pele
- 60 g açúcar
- 100 g natas
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Brioche com creme de chocolate e avelã
2h
Torta de cacau
45min
Pão preto
2h
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
1h 50 min.
Quadradinhos de limão
1h
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Waffles em frasco
20min
Angel cake de avelã
40min
Bolo zebra
55min
Bolo Mimoso
55min
Minibolos-rei de chocolate
3 Std.
Chiffon de laranja
1h 30min