
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zweifarbiger Teig mit Kirschen
- 300 g Butter weich, in Stücken
- 250 g Zucker
- 7 Eier
- 380 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 30 g Kakao
-
25
g Rum
nebo 25 g Milch - 2 Gläser Sauerkirschen (à 680 g), abgetropft
Belag und Fertigstellung
- 750 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Butter weich, in Stücken
- 300 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken
- 30 g Rapsöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 403 kcal / 1685 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
3 godz.
Käse-Sahne-Torte
6 godz.
Frankfurter Kranz
6 godz.
Russischer Zupfkuchen
1 godz. 30 min
Biskuit
1 godz. 50 min
Kirsch-Vanille-Torte
24 godz.
Bienenstich
5 godz. 30 min
Tortentraum Himbeere
5 godz.
Himmelstorte
1 godz. 40 min
Maulwurfkuchen
2 godz. 30 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 godz.
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.