Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g água
- 10 g açúcar
- 40 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 5 g fermento de padeiro seco - 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 4472.2 kJ / 1068.9 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 178.5 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1758.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de entulho com tortellini
30min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Coroa do advento
1 Std. 30 Min
Bombons de chocolate de Viena
Žádné hodnocení
Pão para cachorros
3 godz. 30 min
Tarte de sardinha em conserva
45min
Tarte de cogumelos
50 min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Empanada de sardinha
3 Std.
Perna de peru recheada
1 Std. 40 Min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min
Filhós de abóbora
1 Std. 30 Min