Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g água
- 1 pitada de sal
Recheio
- 400 g queijo fresco
- 250 g açúcar
- 6 gemas de ovo
- 60 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de canela em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 371.5 kJ / 88.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 84.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Xarope de vinho tinto
Žádné hodnocení
Mousse de chocolate
3h 20min
Tarte de amêndoa
1 godz. 30 min
Croquetes de frango
1sa
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1 godz. 45 min
Bolo salgado Mediterrânico
50 dk
Pudim de pão
45 dk
Panacota com pêssego
3 Std. 15 Min
Bolo de sobras de marmelada
30 Min
Felisminas
45 dk
Doce de tomate
30 Min
Pudim de ovos
45 dk