Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g água
- 1 pitada de sal
Recheio
- 400 g queijo fresco
- 250 g açúcar
- 6 gemas de ovo
- 60 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de canela em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 371.5 kJ / 88.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 84.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Sericaia
1h 30min
Pastilla de fruta da época com tomilho
40min
Lagarto alentejano
1 Std. 40 Min
Serradura de chocolate
3h 20min
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1h 45min
Coroa do advento
1h 30min
Ferraduras de amêndoa
45min
Broas de erva doce
1h 5min
Tarte de amêndoa da Estremadura
45min
Doce de tomate
30min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h